ВР призначила Любченка першим віцепрем'єром – міністром економіки

ВР призначила Любченка першим віцепрем'єром – міністром економіки

Укрінформ
Верховна Рада призначила голову Державної податкової служби Олексія Любченка на посаду першого віцепрем'єр-міністра – міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

Відповідне рішення підтримали 293 народних депутати на засіданні парламенту в четвер, передає кореспондент Укрінформу.

Новопризначений перший віцепрем’єр-міністр – міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Олексій Любченко склав присягу члена Кабінету Міністрів.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада на позачерговому засіданні 18 травня звільнила Ігоря Петрашка з посади міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

17 травня депутати від фракції "Слуга народу" у Верховній Раді заявили, що в голосуванні за призначення нового міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства підтримуватимуть кандидатуру Олексія Любченка.

Читайте також: Кабмін поставить перед новими міністрами чіткі завдання – Шмигаль

Олексій Любченко - голова Державної податкової служби з 29 квітня 2020 року. У 2009-2011 роках він вже працював у податковій на посаді заступника голови Державної податкової адміністрації.

Також працював у податковій адміністрації в Кіровоградській області, потім очолював податкову адміністрацію Черкаської області. В різні роки обіймав посади заступника голови Кіровоградської облдержадміністрації, помічника нардепа Віктора Тимошенка, радника голови Державної фіскальної служби, першого віцепрезидента ПАО «Украгрохімхолдинг».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-