Степанов заперечує, що переговори про закупівлю вакцин почались у грудні 2020

Степанов заперечує, що переговори про закупівлю вакцин почались у грудні 2020

Укрінформ
Міністр охорони здоров'я Максим Степанов вважає, що фінансування медицини має бути пріоритетним при формуванні державного бюджету.

Про це він повідомив під час засідання Комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування, передає кореспондент Укрінформу.

"Я вважаю, що фінансування медицини повинне бути збільшене в рази. Я переконаний у цьому. Коли ми говоримо про складання бюджету, то медицина повинна бути у пріоритеті", - сказав Степанов.

Читайте також: Степанов перерахував свої здобутки і запевнив – «все тільки починається»

Він запевнив, що відстоював збільшення фінансування медицини при розгляді проєкту держбюджету-2021 у Комітеті з питань бюджету.

Також Степанов заперечив тезу народної депутатки Ольги Стефанишиної ("Голос") щодо початку переговорів про закупівлю вакцин проти коронавірусу у грудні 2020 року. Міністр заявляє, що переговори почалися у липні минулого року. "У мене є відповідні документи щодо переговорів", - аргументував Степанов.

Читайте також: Шмигаль назвав головну причину подання на звільнення Степанова

Як повідомлялося, 14 травня до Верховної Ради надійшло подання Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля про звільнення Степанова з посади міністра охорони здоров'я. Планується, що подання буде розглянуте у сесійній залі 18 травня.

Основною причиною внесення подання у Верховну Раду щодо звільнення міністра охорони здоров'я Степанова Шмигаль назвав незадовільні темпи вакцинації населення проти коронавірусної інфекції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-