Глави МЗС України та країн Балтії проводять перемовини у Києві

Глави МЗС України та країн Балтії проводять перемовини у Києві

Укрінформ
Міністри закордонних справ України Дмитро Кулеба, Естонії - Єва-Марія Лійметс, Латвії - Едгарс Рінкевичс та Литви - Габріелюс Ландсбергіс проводять перемовини у Києві. 

Як передає Укрінформ, про це Кулеба повідомив у Твітері.

«Радий вітати у Києві балтійських колег і друзів з Естонії Єву-Марію Лійметс, Латвії Едгарса Рінкевичса та Литви Габріелюса Ландсбергіса на тлі ескалації Росією безпекової ситуації на тимчасово окупованих територіях України та вздовж кордону нашої держави. Ми непохитні у нашій єдності на тлі погроз Москви», - написав Кулеба.

Читайте також: Кулеба поінформував главу МЗС Іспанії про скупчення військ РФ біля кордонів

Як повідомлялося, глави МЗС Естонії, Латвії та Литви 15 квітня відвідують Україну зі спільним робочим візитом на запрошення міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, щоб продемонструвати солідарність з Україною на тлі дестабілізуючих дій Російської Федерації.

Читайте також: Глава Бундесверу: Росія робить все можливе, щоб спровокувати НАТО

Росія продовжує нагромаджувати ударні військові підрозділи поблизу кордонів України, при цьому в російських ЗМІ розгорнута інформаційна кампанія брехні та провокацій із дискредитації України та виправдання військового втручання Росії під приводом «захисту російськомовного населення».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-