Урядовий комітет затвердив комунікаційну стратегію у сфері євроінтеграції на 2021 рік

Урядовий комітет затвердив комунікаційну стратегію у сфері євроінтеграції на 2021 рік

Укрінформ
Урядовий комітет з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, міжнародного співробітництва, культури, молоді, спорту та інформаційної політики затвердив план реалізації стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2021 рік.

Як передає Укрінформ з посиланням на Урядовий портал, головувала на засіданні комітету віцепрем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина.

«Євроінтеграція - це про те, як зробити життя українців кращим та більш комфортним, про нові можливості та зрозумілу інформацію про них. План комунікації, який ми сьогодні затвердили, зробить інформаційну роботу усіх міністерств більш скоординованою. У простій та доступній формі міністерства зможуть пояснювати, як державна політика у сфері євроінтеграції впливає на життя кожного із нас», - прокоментувала документ Стефанішина.

Крім того, урядовий комітет узгодив також оновлення складу Координаційної ради з реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2018-2021 роки.

Обидва документи найближчим часом будуть передані на розгляд уряду.

Читайте також: Україні для отримання ПДЧ не обов’язково впровадити 90% стандартів НАТО - Стефанішина

Як повідомляв Укрінформ, у Конституції закріплено стратегічний курс України на набуття повноправного членства в Європейському Союзі та в НАТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-