Законопроєкт «Про місцевий референдум» винесли на громадське обговорення

Законопроєкт «Про місцевий референдум» винесли на громадське обговорення

Укрінформ
Проєкт Закону "Про місцевий референдум" винесений на громадське обговорення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє офіційний портал Верховної Ради України.

“З метою врахування думки представників громадськості, насамперед органів місцевого самоврядування, територіальних громад, асоціацій органів місцевого самоврядування, цей законопроєкт оприлюднюється і виноситься для громадського обговорення. З текстом законопроєкту кожен бажаючий може ознайомитися за посиланням“, - ідеться в повідомленні

Пропозиції та зауваження до законопроєкту приймаються в електронному вигляді за адресою: localreferendum@gmail.com

Громадське обговорення триватиме по 11 квітня 2021 року.

Читайте також: Україна потребує прозорого ринку землі – німецький урядовець

Як нагадали у парламенті, на підставі розпорядження Голови Верховної Ради від 13 січня 2020 року №2, з метою підготовки узгоджених пропозицій щодо удосконалення чинного законодавства України з питань народовладдя та прямої демократії, створена Робоча група з розробки проєктів законів з питань народовладдя.

За результатами засідань групи, після детального обговорення та жвавих дискусій її учасники схвалили підготовлений представниками громадянського суспільства черговий законопроєкт у сфері народовладдя та прямої демократії – проєкт закону про місцевий референдум.

Як повідомляв Укрінформ, українські громади активно долучились до розробки проєкту Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-