Стефанчук каже, що проти нього «замовили» кампанію з дискредитації

Стефанчук каже, що проти нього «замовили» кампанію з дискредитації

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради Руслан Стефанчук розповів, що йому стало відомо про укладений контракт на інформаційну дискредитацію його в публічному просторі.

Як передає Укрінформ, про це Стефанчук повідомив у Фейсбуці.

«Кілька днів тому до мене звернувся знайомий, радник одного із міністрів. Він розповів мені про укладений контракт на інформаційну дискредитацію мене в публічному просторі», - написав Стефанчук.

Перший віцеспікер додав, що ця звістка його «неабияк потішила».

Читайте також: Заступник Рябошапки заявляє про спроби його дискредитації

«Однак через деякий час до мене почали надходити «сенсаційні матеріали» інтернет-видань з низькими рейтингами про нібито мою діяльність, що межують між незв'язаною маячнею та першими спробами пера журналіста-початківця», - зазначив Стефанчук.

Політик додав, що після ознайомлення з цими «горе-матеріалами акул пера» йому стало прикро за замовників цих матеріалів.

«Що люди, задля втілення своїх ницих помислів, нехтуватимуть всіма стандартами людяності та власної гідності. Що задля того, щоб обплювати когось інформаційно, вони будуть використовувати низькосортні інформаційні сайти та окремі анонімні телеграм-канали, оскільки, мабуть, так легше, аніж спробувати сказати щось в очі. Це ж відомий принцип «стріляти із-за рогу», він у деяких наших співгромадян у крові», - написав Стефанчук.

Читайте також: Стефанчук розповів, який «старий хлам» треба відсікти із законодавства

За словами першого заступника Голови ВР, він здогадується, кому це вигідно.

«Друзі, під час президентської кампанії я пережив цілу низку неправдивих інформаційних нападів. Ким я тільки не був, і чого мені тільки не приписували. Але я чітко знаю, чого я хочу досягти для України та в якому напрямку я рухаюсь. Тому ваші примітивні спроби успіхом не увінчаються», - зазначив Стефанчук.

Він також попросив своїх друзів у Фейсбуці надсилати йому цю інформацію у месенджерах, щоб «посміятися разом».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-