Рада включила до порядку денного два законопроєкти Зеленського

Рада включила до порядку денного два законопроєкти Зеленського

Укрінформ
Верховна Рада ухвалила проєкт постанови №4604, яким включила, серед іншого, до порядку денного два президентські законопроєкти щодо регулювання діяльності Вищої Ради правосуддя.

Як передає кореспондент Укрінформу, за відповідне рішення проголосували 232 народні депутати.

Згідно з проєктом постанови «Про внесення змін до порядку денного п'ятої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання», до порядку денного пропонується включити 8 законопроєктів. Серед них: №3296 «Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу України щодо підвідомості спорів, що виникають у сфері земельних відносин та спорів щодо нерухомого майна», №3929 «Про відшкодування втрат немайнового характеру (моральної шкоди)», №4323 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо застосування до засуджених та осіб, які тримаються під вартою, заходів примусового годування», №4611 «Про політичні партії в Україні» щодо строків подання політичними партіями звітів про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру.

Читайте також: Зеленський почав «хрестовий похід» проти олігархів – FT

Крім цього, парламентарії розглянуть президентські законопроєкти № 5068 «Про внесення змін до деяких законів України щодо порядку обрання (призначення) на посади членів Вищої ради правосуддя та діяльності дисциплінарних інспекторів Вищої ради правосуддя» та №5069 «Про внесення змін до статті 188-32 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо відповідальності за невиконання законних вимог дисциплінарного інспектора Вищої ради правосуддя».

Читайте також: Податкова забезпечила надходжень до бюджету на 71 мільярд

Також парламентарії включили до порядку денного пакет президентських законопроєктів щодо податкової амністії для фізичних осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-