Санкції, Крим та інші питання: що розглянуть на засіданні РНБО

Санкції, Крим та інші питання: що розглянуть на засіданні РНБО

Укрінформ
Рада національної безпеки і оборони України на засіданні 26 лютого, у п’ятницю, розгляне ряд актуальних питань державної безпеки.

Про це повідомляє пресслужба РНБО у Фейсбуці.

"На засіданні у закритому режимі буде розглянуто проєкт «Державної стратегії деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та м. Севастополь», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Зеленський збільшив чисельність апарату РНБО

Члени РНБО України також обговорять питання стосовно невідкладних заходів щодо протидії загрозам національної безпеки у сфері громадянства; стану розслідування справ про державну зраду, дезертирство та терористичну діяльність, порушення присяги; а також щодо застосування санкцій.

Як повідомляв Укрінформ, 2 лютого Президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про запровадження санкцій проти телеканалів NewsOne, ZIK та "112 Україна", а також їхнього власника – народного депутата від ОПЗЖ Козака. Санкції, серед іншого, передбачають анулювання ліцензії цих проросійських телеканалів.

19 лютого РНБО застосувала санкції проти 19 юридичних осіб та восьми фізичних осіб. У списку є Віктор Медведчук та його дружина Оксана Марченко. Секретар РНБО Олексій Данілов зазначив, що санкції щодо цього подружжя запроваджені за статтею "фінансування тероризму".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-