Разумков проголосував, але не зміг узяти участі в «опитуванні Зеленського»

Разумков проголосував, але не зміг узяти участі в «опитуванні Зеленського»

Фото
Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков не брав участі в ініційованому Президентом опитуванні у зв’язку з відсутністю волонтерів на виборчій дільниці.

Як передає Укрінформ, про це спікер сказав журналістам 25 жовтня під час брифінгу на виборчій дільниці.

«Ні, не відповідав на п’ять питань (Президента – ред.). Як би я відповів? Думаю, це ж теоретично закрите опитування, але буде практика – будемо про це розмовляти», – зазначив Разумков.

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков взяв участь у голосуванні на місцевих виборах – 2020 / Фото: Анатолій Сірик, Укрінформ

Водночас на запитання, чи планує він шукати волонтерів для того, щоб таки взяти участь в опитуванні Президента, Голова ВР відповів: «На жаль, ні. Мені є чим зайнятись. Я ще попрацюю сьогодні».

Разумков у неділю проголосував у виборчій дільниці № 800982, що по вулиці Тургенєвській 71 у Києві.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 13 жовтня у відеозверненні анонсував, що 25 жовтня, крім місцевих виборів, відбудеться всенародне опитування.

Читайте також: В Україні відкрилися виборчі дільниці

Українцям запропонують дати відповідь на п'ять запитань, які стосуються запровадження довічного ув’язнення за корупцію в особливо великих масштабах, створення на Донбасі вільної економічної зони, скорочення кількості депутатів у Верховній Раді до 300, легалізацію медичного канабісу та порушення на міжнародному рівні питання про використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-