Шмигаль домовився із заступником Помпео про допомогу в боротьбі з COVID-19

Шмигаль домовився із заступником Помпео про допомогу в боротьбі з COVID-19

Укрінформ
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль на зустрічі із заступником Держсекретаря США Стівеном Біґеном домовився про взаємопідтримку в боротьбі з поширенням COVID-19, а також посилення торгово-економічних відносин.

Про це глава уряду написав у Твіттері, повідомляє Укрінформ.

«Радий вітати в Україні заступника Держсекретаря США Стівена Біґена. Обговорили зміцнення нашої співпраці. Домовилися про взаємопідтримку в боротьбі з #COVID19, а також посилення торгово-економічних відносин», - зазначив Шмигаль.

Він також запросив американських інвесторів брати участь у приватизації в Україні.

Посольство США раніше повідомило про те, що Стівен Біґен запевнив Шмигаля у готовності Сполучених Штатів Америки підтримувати зусилля українського уряду щодо впровадження реформ, які зміцнюють демократичні інститути, покращують інвестиційний клімат та забезпечують можливість України реалізовувати свої євроатлантичні прагнення.

За його словами, США позитивно оцінюють зміцнення прогресу України в реформах щодо її подальшої інтеграції до Європи, в тому числі шляхом співпраці з міжнародними партнерами для зміцнення судових, регуляторних та фінансових установ.

Читайте також: Кулеба й заступник держсекретаря США обговорили співпрацю і Білорусь

Як повідомляв Укрінформ, заступник державного секретаря США Стівен Біґен упродовж 24–27 серпня відвідав Вільнюс, Москву і Київ. Він провів зустрічі з вищими представниками влади Литви, Росії та України, щоб обговорити коло регіональних і міжнародних питань.

Фото: twitter.com/Denys_Shmyhal

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-