Разумков заперечує, що на Банковій йому пропонували піти у відставку

Разумков заперечує, що на Банковій йому пропонували піти у відставку

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков спростовує інформацію про те, що в Офісі Президента йому пропонували залишити посаду спікера.

Про це він заявив 20 липня під час звітної пресконференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ні, не пропонував", - сказав Разумков, відповідаючи на запитання, чи пропонував йому Офіс Президента залишити посаду спікера.

Разумков запевнив, що не тримається за посаду,

“Щодо відставки, є чіткі питання, як це може відбутися. Я ніколи не тримався за крісло і ніколи триматися не буду. Верховна Рада визначиться - це право Верховної Ради, команда визначиться — це право команди. А таких прохань від Президента не надходило. Якщо буде — будемо говорити”, - зазначив Голова ВР.

Водночас на питання щодо бачення свого політичного майбутнього та можливої участі в президентських виборах він зауважив, що “до виборів ще дуже далеко”, а “ті виклики, які стоять перед Президентом, Кабінетом міністрів, Верховною Радою і ним як Головою ВР, більш ніж достатні”.

“Я бачу себе сьогодні в тому кріслі й поки що планую працювати саме там, поки мені довірить це робити ВР і український народ”, - зазначив Разумков, вказуючи на крісло спікера.

Читайте також: Разумков: Говорити про втрату довіри до Ради поки що зарано

Як повідомлялося, наприкінці червня “Українська правда” опублікувала матеріал, в якому йдеться про нібито конфлікт між Головою ВР Дмитром Разумковим і представниками Офісу Президента, зокрема керівником ОПУ Андрієм Єрмаком. За даними УП, люди Єрмака “прощупують можливість зняття Разумкова з посади спікера – поки непублічно”. У цій же публікації зазначається, що нібито в Офісі Президента платять керівнику апарату Верховної Ради В’ячеславу Штучному, аби той слідкував за діями спікера.

Читайте також: Разумков вважає, що проти політичних скандалів "Трускавець не допоможе"

Тим часом 16 липня Верховна Рада звільнила очільника апарату парламенту В’ячеслава Штучного.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-