Глави МЗС

Глави МЗС "Нормандії" домовилися продовжити переговори за декілька тижнів – Ле Дріан

Укрінформ
Міністр Європи і закордонних справ Жан-Ів Ле Дріан заявляє про досягнуті домовленості із главами МЗС України та Росії продовжити дискусії найближчими тижнями.

Про це глава МЗС Франції заявив за результатами участі у відеоконференції на рівні міністрів закордонних справ Нормандського формату у четвер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Ми домовилися продовжити обмін думками у цьому форматі за декілька тижнів", - заявив міністр закордонних справ Франції.

Читайте також: Кулеба на "нормандській" зустрічі відкинув можливість прямого діалогу з бойовиками "Л/ДНР"

Серед тем, які порушувалися під час відеоконференції міністри Нормандського формату, йшлося про підбиття підсумків імплементації висновків Паризького саміту у Нормандському форматі, а також невідкладні заходи, які необхідно вжити для протидії епідемії COVID-19 на сході України.

"Мій німецький колега і я вкотре заявили про необхідність безпечного доступу на всю територію України з метою повного виконання її мандату", - зазначив Ле Бріан.

Читайте також: Норманді онлайн: Лавров каже, що обговорювали "черговий обмін"

Як повідомляв Укрінформ, у четвер міністри закордонних справ України, Франції, Німеччини та Росії провели відеоконференцію. Формально захід приймав Берлін.

У четвер МЗС Франції також оприлюднило документальний фільм "Дипломатія в дії. На всій території України".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-