"Вірус паніки гірший від коронавірусу": Зеленський звернувся до українців

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський просить українців із розумінням сприймати рішення РНБО щодо протидії поширенню коронавірусу.

Глава держави прокоментував закриття кордону та карантинні обмеження в країні у зверненні, оприлюдненому на його сторінці в Фейсбуці.

"Вірус паніки гірший від коронавірусу. Ми з вами пережили багато чого. Нас з вами не здолали пташиний, свинячий та іспанський грип. Ми сильні, і в нас все буде добре!" - наголосив він.

Читайте також: Україна повністю закриє авіасполучення з 17 березня - Разумков

Зеленський просить під час карантину дотримуватися "інформаційної гігієни".

"Слід пам’ятати, що гречка, сірники і туалетний папір не рятують від коронавірусу. Потрібні критичне мислення, холодна голова та заходи гігієни. Серед іншого потрібна й інформаційна гігієна. Не ведіться, будь ласка, на провокації інтернет-аферистів, які за гроші хочуть просто посіяти паніку серед нас, українців. Вірус паніки гірший від коронавірусу", - сказав Президент.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні підтверджено три випадки коронавірусу: два у Чернівецькій області і один у Житомирській. Один з них закінчився летально - сьогодні померла 71-річна жінка з Житомирщини.

За останніми даними поширення Covid-19 від Дослідницького центру системних наук та інженерії Університету Джонса Гопкінса, у світі коронавірусом заразилося 137 тисяч людей, загинуло 5088, одужало 69 779.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-