МЗС попередило владу України, Євросоюз і НАТО про інформатаку Росії навесні

МЗС попередило владу України, Євросоюз і НАТО про інформатаку Росії навесні

Укрінформ
Міністерство закордонних справ України попередило керівництво України і партнерів з ЄС і НАТО про посилення інформаційної атаки "русского мира" напередодні 75-ї річниці завершення Другої світової війни.

Про це заявив заступник міністра закордонних справ Єгор Божок в інтерв’ю Укрінформу.

«МЗС уже ідентифікувало започаткування Російською Федерацією нової інформаційно-пропагандистської атаки, спрямованої на повернення на порядок денний концепції так званого «русского мира». Квінтесенцією цієї атаки будуть урочистості з нагоди 75-ї річниці завершення Другої світової війни. Кремль намагається максимально використати ці дні для того, щоб створити інформаційний привід для доведення валідності так званого «русского мира», - сказав дипломат.

Читайте також: Стара теза, як світ: Божок прокоментував мантру Лаврова про НАТО

Він додав, що ця інформаційна атака проводиться по відношенню до всього європейського регіону - України, інших східноєвропейських країн, відповідні ознаки цієї кампанії помітні в Західній і Південній Європі.

"Ми доповіли про це керівництву держави, попередили наших партнерів та внесли пропозиції щодо заходів реагування й протидії", - повідомив Божок.

Повну версію інтерв'ю незабаром читайте на сайті Укрінформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-