У

У "Слузі народу" окреслили претензії до уряду, які можуть привести до кадрових змін

Укрінформ
Проблемними ділянками в роботі Кабміну є охорона здоров`я, житлово-комунальна сфера та промислова політика. Саме на цих напрямках можна очікувати кадрових ротацій в уряді.

Про це в програмі "Свобода слова" на ICTV заявив перший заступник голови фракції "Слуга народу"  Олександр Корнієнко, передає кореспондент Укрінформу.

"Щодо уряду - у нас виник парадокс. Довіра до Президента зберігається досить високою. Це означає, що загалом є довіра до того курсу, який пропонував Президент рік тому, і партія "Слуга народу" під час  передвиборчої кампанії. І є очікування, що цей курс буде виконуватися. Щодо конкретних дій, мабуть, є питання. Люди не відчули це у своїй кишені, на своєму подвір`ї,  не відчули у покращенні медичної інфраструктури, наприклад. У нас гарно промальовані цілі, стратегія, куди ми крокуємо, але в деяких сферах панує певний безлад. З тими самим платіжками ситуацію, я думаю, всі пам`ятають", - зазначив Корнієнко. 

Читайте також: Стефанчук підтвердив, що 4 березня ВР розгляне кадрові питання

Він також анонсував запровадження посади міністра промислової політики або віцепрем`єра з відповідними повноваженнями.

"Є питання щодо промислової політики, яка є не виокремленою, щодо неї не велася системна робота цим урядом. А вона потребує уваги, адже є спад, є світові процеси, в яких ми знаходимося.  І тому для цього потрібен окремий координатор на посаді міністра чи віцепрем`єр-міністра - ми про це зараз ведемо дискусію", - підкреслив Корнієнко.

Читайте також: Зеленський прийде на позачергове засідання Ради - Стефанчук

Як повідомлялося, Володимир Зеленський 28 лютого направив Дмитру Разумкову листа з вимогою скликати позачергове засідання парламенту. Голова ВР призначив засідання на 16-ту годину 4 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-