Разумков розповів, скільки заробив за січень

Разумков розповів, скільки заробив за січень

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков за січень 2020 року отримав 38 тис. грн заробітної плати.

Про це Разумков повідомив у ток-шоу "Протистояння" на телеканалі Newsone, передає кореспондент Укрінформу.

"Якщо говорити за січень, якщо не помиляюсь, я отримав 38 тисяч. Зарплата дійсно трохи зросла з урахуванням податків десь на 3600, якщо я не помиляюсь, - це взагалі, і з цього відніміть майже 20%. Це зростання в порівнянні з минулим роком", - зазначив Разумков.

На запитання, чи вистачає йому і його сім'ї цих коштів, спікер відповів: "Я коли сюди (на посаду голови ВР, - ред.) йшов, то чесно казав, що я достатньо забезпечена людина, у мене є кошти. Я розумів на що я йду, і можливо, рівень мого життя тоді не відповідатиме тому, що я отримуватиму в майбутньому. Однак це мій вибір, і мені вистачає".

Читайте також: Зарплата чиновника має бути гідною, але не захмарною - Разумков

Як повідомлялося, Президент Зеленський 17 січня доручив КМУ підготувати нову концепцію зарплат керівників міністерств, відомств, державних компаній та їхніх заступників з урахуванням ситуації в країні, а також урегулювати ситуацію з преміями топменеджерів НАК "Нафтогаз України".

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що "справедливим буде прив’язати зарплати міністрів, заступників міністрів й інших високопосадовців до середньої зарплати по країні". І додав, що зарплати міністрів та їхніх заступників будуть у діапазоні від трьох до п’яти середніх заробітних плат.

Читайте також: Президент підтримав рішення Кабміну обмежити зарплати чиновникам

5 лютого Кабінет міністрів ухвалив рішення про впорядкування виплати зарплат керівникам міністерств.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-