Щоб ми працювали, скільки від нас чекають люди на вулиці: Арахамія хоче змінити регламент

Щоб ми працювали, скільки від нас чекають люди на вулиці: Арахамія хоче змінити регламент

Укрінформ
Голова депутатської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія планує за два тижні зареєструвати у Раді законопроєкт про зміни до регламенту, який передбачатиме можливість продовження пленарних засідань парламенту на будь-яку кількість часу.

Про це політик заявив під час брифінгу в кулуарах парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я вношу зміни до Регламенту, але його, на жаль, не підтримали, і я його відкликав, а там було те, що ми можемо рішенням залу з 226 голосами завжди продовжити робочий день на будь-яку тривалість. Але ж у нас багато хто хоче працювати за старими правилами. Але я точно ще раз подам доопрацьований Регламент, точно зроблю так, щоб ми могли працювати стільки, скільки від нас чекають люди на вулиці", - зазначив Арахамія.

Водночас, на запитання, коли саме він планує внести відповідний законопроєкт, депутат відповів, що це відбудеться за два тижні.

Читайте також: Разумков розповів, чому охорона відбирає телефони у його відвідувачів

Як повідомляв Укрінформ, 16 січня Голова депутатської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія відкликав законопроєкт про внесення змін до Регламенту Верховної Ради, який депутати планували розглянути 16 січня у зв’язку з невідповідністю деяких його норм Конституції України.

До того Комітет з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради рекомендує парламенту ухвалити за основу законопроєкт №2691 "Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України щодо удосконалення законодавчої процедури".

Серед іншого законопроєктом передбачалося, що парламент на пленарному засіданні одноразово може ухвалити рішення про зміну його тривалості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-