Євродепутати обговорять “нормандський саміт” із Гончаруком і Разумковим

Євродепутати обговорять “нормандський саміт” із Гончаруком і Разумковим

Оновлено
Укрінформ
Члени Європарламенту під час візиту до Києва обговорять співробітництво між ЄС та Україною, імплементацію реформ та безпекову ситуацію на Донбасі, включаючи очікувані результати норманського саміту 9 грудня.

Візит представників комітету у закордонних справах ЄП до Києва пройде 5-7 грудня, повідомляє власний кореспондент Укрінформу

«У столиці Києві члени ЄП зустрінуться, серед інших, із Прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком та головою Верховної Ради Дмитром Разумковим», - повідомили у Європарламенті.

Читайте також: Яценюк просить Зеленського не привезти з Нормандії новий "Будапешт"

Зазначається, що у фокусі дискусій буде наступний нормандський саміт, імплементація Мінських домовленостей, відносини ЄС і України.

Як повідомляється на сайті Європейського Парламенту, очолить делегацію голова Комітету закордонних справ ЄП Девід МакАлістер.

Програма візиту також передбачає зустрічі з громадськими активістами та організаціями, з представниками дослідницьких та аналітичних установ, з персоналом антикорупційних органів України тощо.

До складу делегації Європарламенту входять вісім відомих європейських політиків: Вітольд Ващіковський (PL), Міхаель Галлер (DE), Андрюс Кубіліус (LT), Кріс Петерс (BE), Тоніо Пікула (HR), Влоджимеж Шимошевіч (PL), Бернар Гуетта (FR) та Ларс Патрік Берг (DE).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-