Разумков - про

Разумков - про "Слугу народу": У такій великій фракції завжди буде дискусія

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков спростував твердження про те, ніби фракція партії "Слуга народу" розвалюється.

Про це Разумков сказав в інтерв'ю ICTV.

"Я не думаю, що зараз можна казати про те, що фракція розвалюється. Такої великої фракції ніколи не було в українському парламенті. Станом на сьогодні в нас 252 людини. В такій великій фракції завжди буде дискусія", - констатував спікер ВР.

Відповідаючи на запитання, з якого приводу зараз ведеться дискусія, Разумков припустив, що з приводу поліграфа.

Водночас він зауважив: "Мені здається, що все-таки занадто публічно це відбувається - це ж не шоу. Це має бути питанням роботи правоохоронних органів".

Читайте також: “Слуга народу” на з’їзді планує ухвалити рішення про участь у місцевих виборах

Разумков висловив сподівання, що інформація про можливий підкуп депутатів не підтвердиться.

"А якщо підтвердиться - то повинно бути покарання. І на це не має впливати Разумков, Смаглюк, Дубінський, Гетманцев, Арахамія, Корнієнко чи хтось інший..." - зазначив політик. І додав: "Сподіваюся, що сьогодні нарешті є можливість створити такі умови, щоб суд не оглядався на те, від якої політичної сили та чи інша особистість".

Як повідомлялося, САП порушила кримінальну справу за фактом можливого отримання хабаря у розмірі $30 тисяч народними депутатами за голосування на засіданні Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики проти законопроєкту №2047-д про ліквідацію корупційних схем під час оцінки об’єктів нерухомості.

Читайте також: Троє депутатів ВР зголосилися свідчити у справі про хабарі - Холодницький

Голова комітету Данило Гетманцев 19 жовтня інформував, що його членам не вдалося підтримати законопроєкт. За нього проголосували всі представники фракції "Голос" і лише 5 депутатів від "Слуги народу".

Згодом Президент Володимир Зеленський заявив, що усі члени згаданого комітету повинні пройти перевірку на детекторі брехні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-