Рада за процедурою аd hoc розглядає заяву про невизнання

Рада за процедурою аd hoc розглядає заяву про невизнання "виборів" у Криму

Укрінформ
Верховна Рада за одноразового відхилення (ad hoc) від процедур, передбачених Регламентом, почала розглядати проєкт постанови про невизнання російських "виборів" в окупованому Криму.

Проєкт постанови № 2119 "Про Заяву Верховної Ради України про невизнання легітимності так званих місцевих виборів на тимчасово окупованих територіях України - Автономна Республіка Крим та м. Севастополь" підтримали 322 народні депутати, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нам треба перейти до розгляду та прийняття рішення на цьому пленарному засіданні - це процедура ad hoc. Нам треба набрати 226 голосів", - сказав Голова ВР Дмитро Разумков.

Читайте також: Берлін не визнає російські "вибори" в окупованому Криму

Перед цим 319 депутатів проголосували за включення цього питання до порядку денного.

Раніше Комітет Верховної Ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва схвалив заяву про невизнання легітимності так званих місцевих виборів на тимчасово окупованих територіях України – Автономна Республіка Крим та м. Севастополь.

Читайте також: Комітет Ради схвалив заяву про невизнання російських “виборів” у Криму

Як повідомляв Укрінформ, 8 вересня в Російській Федерації пройшли місцеві вибори, в тому числі в незаконно анексованих Криму і Севастополі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-