Разумков оголосив про входження нових депутатів до трьох фракцій

Разумков оголосив про входження нових депутатів до трьох фракцій

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков оголосив про входження народних депутатів до фракцій "Голос", "Слуга народу" та "Опозиційна платформа — За життя".

Про це спікер повідомляє кореспонденту Укрінформу.

"Згідно з поданими заявами та відповідно до частини 3 статті 60 Регламенту Верховної Ради України повідомляю про входження народних депутатів України Васильченко Галини Іванівни, Совсун Інни Романівни та Стефанишиної Ольги Анатоліївни до складу депутатської фракції політичної партії "Голос", - сказав Разумков.

Він також повідомив про входження народного депутата Сергія Ларіна, який склав присягу у вівторок, до складу фракції "Опозиційної платформи — За життя".

Спікер також оголосив про входження Юлії Гришиної, Івана Калаури, Анатолія Остапенка, Ольги Руденко та Тетяни Циби до фракції "Слуги народу".

Як повідомлялося, Верховна Рада 29 серпня достроково припинила повноваження народних депутатів від "Слуги народу" Дениса Малюськи, Олексія Оржеля, Владислава Криклія, Ганни Новосад, Михайла Федорова, які були призначені на посади в новий Кабінет міністрів.

Читайте також: Разумков відкрив другу сесію нової Ради, у залі — 393 депутати

У цьому зв’язку Центральна виборча комісія визнала обраними народними депутатами та зареєструвала наступних за черговістю кандидатів у виборчому списку "Слуги народу" Анатолія Остапенка, Тетяну Цибу, Івана Калаура, Юлію Гришину та Ольгу Руденко.

На ранковому засіданні Верховної Ради 3 вересня вони склали присягу народного депутата.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-