Пинзеник розповів про свою лекцію для “слуг народу”

Пинзеник розповів про свою лекцію для “слуг народу”

Укрінформ
Народний депутат кількох скликань, колишній міністр фінансів Віктор Пинзеник, який напередодні прочитав лекцію в рамках освітнього проекту для новообраних парламентаріїв від партії "Слуга народу", побачив у більшості з них "прагнення пізнання".

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, говорячи про свої враження, Пинзеник зазначив, що оцінок та узагальнень за підсумками зустрічі не робитиме, оскільки це було б передчасно і неправильно, але поділився двома важливими, за його словами, “моментами”.

“Перший. Власне навчання, організоване на базі Київської школи економіки. Чи сподівався я чогось навчити новообраних депутатів за одну зустріч? Взагалі я вже давно не вчу в традиційному розумінні. Завжди прагну навчити і спонукати думати, шукати рішення, обґрунтовувати їх. Звичайно ж, це неможливо зробити за одну, дві чи більше зустрічей або дискусій”, - сказав Пинзеник.

Але, за його словами, якщо депутати продовжать процес навчання, що включатиме і щоденну самостійну роботу над собою, то цей освітній проект, безумовно, - хороший крок.

“Другий момент, який я побачив, - це прагнення пізнання, здатність слухати, що є досить нетиповим для українських політиків. Але я помітив це прагнення в більшості присутніх новобранців”, - заявив Пинзеник.

Водночас він додав, що зараз ніхто не скаже, “чи виллється це у правильні рішення”, однак, за його словами, “без такого прагнення вникати і розбиратися, сподіватися на правильні дії неможливо”.

Читайте також: Депутатам “Слуги народу” у Трускавці Пинзеник розповів про шкоду популізму

Як повідомляв Укрінформ, у Трускавці зараз триває тижневий освітній експрес-курс, підготовлений фахівцями від партії "Слуга народу" у партнерстві з Київською школою економіки. Участь у ньому беруть понад 250 представників «Слуги народу», які обрані у парламент на дострокових виборах.

За даними політсили, цей курс стане першим у серії навчальних програм для членів фракції, яка буде реалізовуватися протягом усього терміну роботи Верховної Ради IX скликання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-