Британський посол розповіла, як на неї напали інтернет-тролі з РФ

Британський посол розповіла, як на неї напали інтернет-тролі з РФ

Укрінформ
Надзвичайний і Повноважний посол Великої Британії в Україні Джудіт Гоф заявляє, що Російська Федерація активно займається поширенням дезінформації з метою розколу в суспільствах України та Великої Британії.

Про це вона сказала під час третього Всеукраїнського форуму фахівців у сфері урядових комунікацій #єдинийголос, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Обидві наші країни переживають акти агресії з боку Росії, яка, зокрема, активно займається поширенням дезінформації з метою створення розколу в наших суспільствах", - сказала Гоф.

Вона зазначила, що сама неодноразово ставала мішенню дезінформації.

"Зокрема, нещодавно, коли під час першого туру виборів (виборів Президента України - ред.) на мене напали інтернет-тролі, звинувачуючи у шахрайстві на виборах за фотографію, де я показувала розгорнутий бюлетень, що, запевняю вас, було цілком законно", - сказала посол.

Читайте також: За виборчу кампанію СБУ заблокувала 400 акаунтів із фейками РФ

Вона додала, що чимало дезінформації можна було спостерігати і після атаки в Солсбері, коли Росія намагалася дискредитувати розслідування щодо отруєння Скрипалів.

"Але ці спроби були безуспішними... І не прижилися. Чому? Тому що в уряді Великої Британії говорили єдиним голосом і в нас була одна достовірна правда. Ми не реагували на чутки та брехливі заяви... Постійно тримали громадян в курсі", - сказала посол.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-