Клімкін висловився на підтримку Супрун

Клімкін висловився на підтримку Супрун

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін висловив підтримку Уляні Супрун, наголосивши, що українська медицина критично потребує реформ.

Про це Клімкін повідомив у Facebook.

“Щодо рішення по Уляні Супрун, думаю, всім нам і так все зрозуміло. Можна і потрібно дискутувати про зміст та швидкість реформи, але хто ще наївно сподівається, що українська система охорони здоров’я у теперішньому її стані здатна лікувати та рятувати всіх українців хоча б за якимось мінімальними по-людськи прийнятними стандартами ну, як то кажуть, хто вам лікар?” - написав Клімкін.

Читайте також: Гончаренко проситиме ВРП перевірити суддю, який відсторонив Супрун

На його думку, рішення Окружного адмінсуду Києва щодо Супрун може зумовити некеровану ситуацію.

“Це рішення у нашому не заснованому на прецедентах праві відкриває скриню Пандори. Уявіть, що зараз почнеться, якщо ми будемо аналізувати кроки та рішення всіх в.о.? Так можна далеко зайти. Але, власне, такими темпами ми туди дійдемо досить швидко”, - вважає Клімкін.

Читайте також: У БПП про відсторонення Супрун: Такі дії адмінсуду компрометують державу

Як повідомлялося, Окружний адміністративний суд м. Києва частково задовольнив заяву народного депутата Ігоря Мосійчука суд та заборонив доктору Уляні Супрун вчиняти будь-які дії, спрямовані на реалізацію повноважень міністра охорони здоров’я.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-