Геращенко розказала, про що говоритиме Порошенко в ООН

Геращенко розказала, про що говоритиме Порошенко в ООН

Укрінформ
Президент у виступі та на зустрічах в рамках Генасамблеї ООН підніматиме питання безпекової й гуманітарної ситуації на Донбасі та в Криму, а також активізації торговельно-економічного співробітництва з іншими країнами.

Про це написала перший заступник Голови Верховної Ради, уповноважена Президента з питань мирного врегулювання на Донбасі Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

“Основною проблематикою всіх виступів і зустрічей Президента буде безпекова і гуманітарна ситуація на Донбасі і в Криму, перспективи введення миротворчої місії на Донбас. На двосторонніх зустрічах особлива увага приділятиметься активізації торгово-економічного співробітництва”, - зазначила вона.

За її словами, окрім ключового виступу з трибуни ООН, який відбудеться у середу, Порошенко матиме на полях Генасамблеї багато двосторонніх зустрічей з лідерами європейських країн, країн Африки і Азії, іншими високопосадовцями, українською діаспорою.

Крім того, парламентарій розповіла, що Президент візьме участь в конференції високого рівня з питань миротворчості.

Водночас Геращенко додала, що плануються й інші “важливі заходи, які поки що нехай залишаються певною інтригою”.

Читайте також: Порошенко розпочав участь у дебатах Генасамблеї ООН

Як повідомляв Укрінформ, 25 вересня у Нью-Йорку урочисто відкрилися загальні дебати високого рівня 73-ї сесії Генасамблеї ООН за участю глав держав і урядів, у яких бере участь Президент України Петро Порошенко. Глава держави планує завершити візит до США 27 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-