КВУ назвав керівників фракцій, які

КВУ назвав керівників фракцій, які "не встигали" натиснути кнопку в травні

Інфографіка
Укрінформ
Лідери трьох фракцій Верховної Ради - "Батьківщини", "Опоблоку" та Радикальної партії Олега Ляшка - пропустили у травні більше половини голосувань.

Про це повідомляє Комітет виборців України.

"Найнижчі показники голосувань в Юлії Тимошенко. Голова ВО "Батьківщина" взяла участь в 1% голосувань за місяць. Політик проголосувала 7 разів. ... Лідер "Батьківщини" була письмово зареєстрована на восьми пленарних засіданнях", - йдеться у повідомленні.

За даними КВУ, співголова "Опозиційного блоку" Юрій Бойко взяв участь лише у 6% голосувань (тобто натиснув на кнопку 28 разів), хоча був зареєстрований майже на всіх (11 із 12) засіданнях ВР.

Інший співголова "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул взяв участь у 8% голосувань, додали у КВУ.

Читайте також: 15 народних депутатів не проголосували у травні жодного разу - КВУ

Що ж стосується Олега Ляшка, то, за даними Комітету виборців, лідер РПЛ узяв участь у 35% голосувань (166 із 462) і був зареєстрований на восьми засіданнях.

У решти голів фракцій, наголошують у КВУ, вищі показники участі в голосуваннях. Зокрема, Олег Березюк ("Самопоміч") проголосував у 75% разів і відвідав одинадцять засідань. Максим Бурбак ("Народний Фронт") взяв участь у 79% голосувань, Артур Герасимов (БПП) – у 88%, обидва політики відвідали всі засідання ВР.

Загалом за місяць проведено 12 пленарних засідань Верховної Ради, під час яких відбулося 462 голосування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-