Єврокомісар у Києві обговорить пріоритети промислової і економічної співпраці

Єврокомісар у Києві обговорить пріоритети промислової і економічної співпраці

Укрінформ
Єврокомісар з питань внутрішнього ринку, промисловості та підприємництва Ельжбета Б'єнковська у понеділок перебуватиме з візитом у Києві.

За програмою візиту, із членом Єврокомісії зустрінеться Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман та інші урядовці, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Брюсселі.

«Єврокомісар Б'єнковська обговорить із Прем'єр-міністром Гройсманом пріоритети промислово-економічного співробітництва», - повідомили у Єврокомісії.

Також разом із першим віце-прем'єр-міністром Степаном Кубівим єврокомісар відкриє 2-й Промисловий діалог високого рівня. Ця ініціатива була започаткована у березні 2017 року у Брюсселі з метою допомоги Україні у просуванні економічних реформ та розвитку зв'язків з єдиним ринком ЄС.

Читайте також: ЄС може схвалити макрофінансову допомогу Україні у найближчі тижні - Вагнер

Діалог спрямований на поглиблення та гармонізацію регуляторної бази України із вимогами Євросоюзу, участь українських виробників у європейських ланцюгах створення доданої вартості, ліквідацію технічних бар’єрів у торгівлі, активніше залучення держави до науково-дослідницької програми ЄС «Horizon 2020», COSME, а також співпрацю, зокрема, в автомобільній, текстильній та космічній галузях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-