Депутат пропонує відправити Савченко на примусову психекспертизу

Депутат пропонує відправити Савченко на примусову психекспертизу

Укрінформ
Народний депутат Антон Геращенко (фракція "Народний фронт") вважає за необхідне проведення психіатричної експертизи народного депутата Надії Савченко.

Про це він розповів журналістам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я вважаю, що вона не до кінця осудна. І потрібно обов'язково після того, як ми дамо дозвіл на її арешт, на затримання, провести її примусову психіатричну експертизу. Якщо вона підтвердить, що Надія Савченко осудна, вона також має бути ізольована від суспільства, але знаходитися у психіатричній лікарні", - сказав він.

Читайте також: На комітеті Савченко витягла із сумки гранати

Наразі генпрокурор Юрій Луценко представляє у Верховній Раді подання щодо притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешту народного депутата Надії Савченко.

Як повідомляв Укрінформ, Комітет Верховної Ради з питань регламенту та організації роботи парламенту 22 березня визнав законними, достатніми та обгрунтованими усі три подання Генеральної прокуратури щодо народного депутата Надії Савченко - про її притягнення до кримінальної відповідальності, затримання й арешт.

Читайте також: Луценко і Савченко посварилися на комітеті ВР

Генеральний прокурор Юрій Луценко 15 березня у парламенті заявив про наявність у слідства незаперечних доказів того, що Савченко особисто планувала теракт у ВР. Того ж дня він направив до парламенту подання про притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Савченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-