Співдоповідач ПАРЄ по Україні відвідає Київ

Співдоповідач ПАРЄ по Україні відвідає Київ

Укрінформ
Співдоповідач Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) з моніторингу України, депутат від Естонії, який представляє Альянс лібералів і демократів за Європу (ALDE) Еерік-Ніїлс Кросс відвідає Україну наступного тижня.

Візит триватиме з 19 по 21 березня, повідомили Укрінформу в прес-службі ПАРЄ. 

«Увага під час візиту буде зосереджена на останніх політичних подіях, реалізації програми реформ, відносинах між правлячою більшістю та опозицією, зокрема у світлі майбутніх виборів», - повідомила прес-служба.

Крім того, під час візиту розглядатимуться питання щодо зміни законодавчої бази для НУО, нові закони про освіту та мови нацменшин, прогрес у боротьбі з корупцією.

Запланована зустріч співдоповідача ПАРЄ по Україні з Президентом України Петром Порошенком, міністрами закордонних справ, юстиції та освіти, Генеральним прокурором, головою Служби безпеки України, головою Центральної виборчої комісії та керівниками антикорупційних органів.

Читайте також: Президент ПАРЄ піде у відставку у квітні або червні - Кулеба

Також заплановані візити з керівництвом та представниками українського парламенту - зі спікером Верховної Ради, представниками різних парламентських фракцій, Уповноваженим з прав людини та членами парламентських комітетів з питань запобігання корупції та з питань науки та освіти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-