Депутат Голубов узяв на поруки Труханова з власної ініціативи - БПП

Депутат Голубов узяв на поруки Труханова з власної ініціативи - БПП

Заява
Укрінформ
Фракція партії «Блок Петра Порошенка» заявляє, що наміри члена фракції Дмитра Голубова взяти на поруки міського голову Одеси Геннадія Труханова, проти якого порушено кримінальну справу, – це його особиста ініціатива як народного депутата.

Відповідну заяву розміщено на сайті БПП.

“Фракція партії “Блок Петра Порошенка” не приймала жодних рішень про взяття на поруки будь-яких осіб, проти яких відкриті кримінальні провадження, і тим більше не делегувала таких повноважень жодному зі своїх членів”, - йдеться в заяві.

Як підкреслили в БПП, корупція в Україні має бути подолана на усіх рівнях, “і члени фракції будуть максимально сприяти правоохоронним органам, судовій гілці влади, щоб усі корупціонери, незалежно, яку посаду вони займають чи до якої політичної сили належать – були притягнуті до відповідальності і понесли відповідне покарання”.

Читайте також: Суд відпустив Труханова на поруки

Водночас у БПП заявили, що кожен народний депутат з їхньої фракції має право мати свою окрему позицію з будь-яких питань. “Однак що стосується питань боротьби з корупцією, позиція фракції залишається і буде незмінною: усі, без винятку, члени фракції партії «Блок Петра Порошенка» будуть робити все від них залежне, щоб корупція в Україні була подолана”, - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, 13 лютого НАБУ оголосило підозру меру Одеси Труханову та 3 посадовцям мерії Одеси за статтею про привласнення майна. 

14 лютого Труханова затримали в столичному аеропорту "Бориспіль" і вручили підозру. Спеціалізована антикорупційна прокуратура просила суд заарештувати Труханова з альтернативою застави в сумі 50 мільйонів гривень.

Водночас 15 лютого Солом'янський райсуд Києва обрав Труханову запобіжний захід у вигляді особистої поруки народного депутата від “Блоку Петра Порошенка” Дмитра Голубова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-