Уряд шукає уповноваженого з питань гендерної політики

Уряд шукає уповноваженого з питань гендерної політики

Укрінформ
На сайті Кабінету міністрів оголошено конкурсний відбір на зайняття вакантної посади Урядового уповноваженого з питань гендерної політики.

Про це повідомила у Facebook віце-прем’єр-міністр України з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.

"Із величезною радістю повідомляю про оголошення конкурсного відбору на посаду Урядового уповноваженого з питань гендерної політики! Ми довго до цього йшли. Тішуся, що маємо безпрецедентну підтримку Прем`єр-міністра, МФО "Рівні можливості" у Верховній Раді, громадянського суспільства та міжнародних партнерів у цьому питанні",  - йдеться у  повідомленні.

Читайте також: Розрив у зарплаті чоловіків і жінок не зникне ще 217 років

Климпуш-Цинцадзе наголосила, що у суспільстві зростає рівень розуміння проблематики забезпечення гендерної рівності. "Однак країна все ще на початку великої роботи. Кількість жінок, залучених до ухвалення важливих для держави рішень, на жаль, залишається вкрай малою. Тож закликаю жінок і чоловіків (які, впевнена, теж можуть бути відданими справі гендерної рівності) взяти участь у конкурсному відборі, який відбудеться 23 листопада (четвер) у Секретаріаті Кабінету міністрів України (Грушевського, 12/2)", - повідомила нардеп.

Ознайомитися з умовами конкурсу можна тут

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-