Уряд схвалив пакет рішень щодо виконання Угоди про асоціацію з ЄС

Уряд схвалив пакет рішень щодо виконання Угоди про асоціацію з ЄС

Оновлено
Укрінформ
Кабінет міністрів схвалив план виконання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, Стратегію комунікації у сфері європейської інтеграції на 2018-2021 роки та затвердив національний механізм координації взаємодії органів державної влади з метою захисту фінансових інтересів України та ЄС.

Відповідні рішення були підтримані на засіданні уряду в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Як зазначила віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе, ухвалені рішення є необхідними умовами для якісного і своєчасного виконання Угоди про асоціацію Україна-ЄС, а також повинні забезпечити незворотність євроінтеграційного курсу України в рамках внутрішніх процедур і механізмів.

"Тепер у нас максимально буде мінімізована бюрократія і має бути система (у виконанні угоди - ред.)", - підкреслила урядовець.

Читайте також: Мінрегіон прийняв 507 проектів, які будуть реалізовані за кошти ЄС - Зубко

Також серед схвалених Кабміном євроінтеграційних рішень - утворення міжвідомчої робочої групи з вивчення проблемних питань, пов'язаних з діяльністю Національного агентства з питань запобігання корупції.

Крім того, уряд схвалив низку розпоряджень щодо підписання угоди про фінансування Програми технічного співробітництва 2017 року та угоди про фінансування програми "Підтримка реформ з розвитку верховенства права в Україні".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-