Говорячи про Будапештський меморандум, Порошенко згадав Ніцше

Говорячи про Будапештський меморандум, Порошенко згадав Ніцше

Укрінформ
Навіть після подолання російської агресії в Україні світ не забуде, що підписи під Будапештським меморандумом дають менше безпеки, ніж один ядерний заряд. 

Про це заявив на відкритті 14-го щорічного міжнародного форуму "Ялтинська європейська стратегія" Президент України Петро Порошенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Те, що вас не вбиває, робить вас сильнішими" - ця фраза Ніцше, на мою думку, цілком відбиває суть того, що відбувається нині у геополітиці. Ми вже живемо в новому світі... Якщо хтось думає, що, коли нарешті закінчиться війна в Україні, все буде так, як було, я гадаю, що ці люди абсолютно помиляються. Ви не можете воскресити десятки тисяч загиблих українців. Ви не можете також забути про те, що підписи під Будапештським меморандумом дають менше безпеки, ніж один-єдиний ядерний заряд", - сказав Порошенко. 

Читайте також: Експерт про "Запад-2017": Тривогу викликають масштаби і непередбачуваність навчань

Він наголосив, що майбутнє світу залежить виключно від нас, від нашої твердої і безкомпромісної відповіді на дії тих, хто хоче знову кинути світ "до темних середніх віків".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-