Клімкін обговорив з австрійським колегою порядок денний відносин Україна-ЄС

Клімкін обговорив з австрійським колегою порядок денний відносин Україна-ЄС

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін у рамках робочого візиту до Естонії провів зустріч з міністром закордонниї справ Австрії Себастьяном Курцом, під час якої обговорив порядок денний відносин Україна-ЄС та підготовку до саміту Східного Партнерства.

Про це повідомило у Твіттері МЗС України.

"В рамках візиту до Естонії Павло Клімкін зустрівся зі своїм колегою Себастьяном Курцом. Обговорили порядок денний відносин Україна-ЄС та підготовку до саміту Східного Партнерства", - йдеться у повідомленні.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін на запрошення глави зовнішньополітичного відомства Естонської Республіки Свена Міксера перебуває з робочим візитом в Естонській Республіці - країні, яка до кінця 2017 року головує у Раді ЄС. Клімкін візьме  участь у робочому обіді міністрів закордонних справ держав-членів ЄС та держав-учасниць програми "Східне Партнерство.

Читайте також: У Клімкіна прокоментували пошуки зниклого в Білорусі українця

У рамках візиту планується низка зустрічей глави зовнішньополітичного відомства України у двосторонньому форматі з міністрами закордонних справ ЄС та Східного Партнерства.

Фото: МЗС України, Твіттер

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-