Катастрофа МН-17: Клімкін та посол Нідерландів упевнені, що винні відповідатимуть

Катастрофа МН-17: Клімкін та посол Нідерландів упевнені, що винні відповідатимуть

Укрінформ
Посол Нідерландів Кейс Кломпенхаувер під час зустрічі з міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним зазначив, що солідарність українців з нідерландським народом стосовно трагедії рейсу МН-17 назавжди залишиться у пам'яті.

Сторони також висловили впевненість, що винні у збитті літака рейсу МН-17 будуть притягнені до відповідальності, йдеться у повідомленні МЗС України, яке є у розпорядженні Укрінформу.

«Cпівпереживання та солідарність громадян України з нідерландським народом стосовно трагедії рейсу МН-17 назавжди залишаться у моїй пам'яті», - заявив посол Нідерландів під час зустрічі, яка відбулася у зв'язку із завершенням його дипломатичної місії в Україні.

Читайте також: Петренко: Є всі шанси довести причетність Росії до катастрофи МН17

Міністр та посол висловили впевненість, що винні у збитті літака рейсу МН-17 будуть притягнені до відповідальності, а  українсько-нідерландська співпраця у цьому зв'язку є надзвичайно важливою.

Під час бесіди констатувалося, що трагедія МН-17, як і нідерландський референдум щодо угоди про асоціацію між Україною та ЄС, стали серйозними іспитами у двосторонніх відносинах, які були витримані в дусі дружби та взаємної довіри між двома народами.

Читайте також: Родичі загиблих у катастрофі MH17 звернулись до РФ

Посол Нідерландів відзначив прогрес реформ в Україні, а також наголосив, що під час виконання своєї місії в нашій країні став свідком зміцнення та змужіння української нації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-