Маккейн: Путін має заплатити за окупацію Криму

Маккейн: Путін має заплатити за окупацію Криму

Укрінформ
Нові санкції США проти РФ доводять прагнення Вашингтона змусити Путіна заплатити за свої агресивні дії.

Про це заявив впливовий американський сенатор, голова Комітету з питань Збройних сил Джон Маккейн, коментуючи рішення президента США Дональда Трампа підписати «Акт щодо протидії противникам Америки шляхом запровадження санкцій».

«Хоча американці щиро сподіваються на кращі відносини із Росією, цей законодавчий акт є наполяганням на тому, що Володимир Путін та його режим повинні заплатити справжню ціну за напади на демократію, порушення прав людини, окупацію Криму й дестабілізацію України», - йдеться у зверненні Маккейна.

Читайте також: Пентагон розробляє план надання зброї Україні - ЗМІ

Він також висловив сподівання, що президент Трамп «голосно говоритиме про російську агресію».

«Набуття чинності цим законом, який мав двопартійну підтримку в обох палатах Конгресу, надсилає чіткий сигнал друзям та ворогам, що США притягуватимуть держави до відповідальності за агресивну й дестабілізуючи поведінку, що загрожує національним інтересам нас та наших партнерів», - наголосив сенатор.

Читайте також: Маккейн жорстко відреагував на висилку дипломатів США з Росії

Нагадаємо: учора президент США Дональд Трамп підписав закон H.R.3364 «Акт щодо протидії противникам Америки шляхом запровадження санкцій», який серед іншого передбачає істотне посилення тиску на Росію та підтримку суверенітету й територіальної цілісності України.

Фото: NHPR Photo/Cheryl Senter

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-