Нардепи подали майже 900 правок до законопроекту про медреформу - МОЗ

Нардепи подали майже 900 правок до законопроекту про медреформу - МОЗ

Укрінформ
До законопроекту про медичну реформу народні депутати подали близько 900 правок.

Про це повідомляється на сайті Міністерства охорони здоров’я. 

«886 правок від 76 депутатів на 328 сторінках подали до законопроекту №6327 «Про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів», - йдеться у повідомленні.

Як зазначив заступник міністра охорони здоров'я Павло Ковтонюк, законопроект готується до другого читання та має бути винесений на розгляд Верховної Ради до закінчення поточної сесії.

Читайте також: Порошенко: Медреформа потрібна, як повітря

На його думку, принципово нових ідей при цьому депутати подали не так уже й багато. «Цифра 886 не повинна лякати, адже це кількість змін в тексті, а не кількість принципово нових ідей. Останніх буде не так багато, але по них має відбутися чесна розмова», – наголосив заступник міністра.

Він уточнив, що переважна більшість правок стосується обсягів покриття медичних послуг за рахунок державного бюджету, діяльності Національної служби здоров'я, умов для розвитку приватного медичного страхування та ін.

Команда МОЗ вже проаналізувала правки та свою позицію озвучить на першому засіданні робочої групи на базі комітету Верховної Ради з охорони здоров'я, яке відбудеться сьогодні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-