Вояж Савченко в ОРДЛО Фейгін назвав

Вояж Савченко в ОРДЛО Фейгін назвав "спецоперацією за узгодженням з Луб'янкою"

Ексклюзив
Укрінформ
Російський адвокат Марк Фейгін, який у минулому захищав у московському суді народного депутата України Надію Савченко, вважає її нещодавню поїздку в ОРДЛО «спецоперацією за узгодженням з Луб'янкою».

Про це він сказав в інтерв'ю кореспондентові Укрінформу.

"Для мене це (поїздка Савченко в ОРДЛО. - Ред.) - жах непередаваний. На мій погляд, це спецоперація на гроші Медведчука за узгодженням з Луб'янкою (вулиця, на якій знаходиться головний офіс ФСБ. - Ред.). Саме з Луб'янкою. Подібний виїзд Савченко не міг замикатися тільки на Суркові", - сказав Фейгін.

Він вважає цей вчинок "провальним". "Сталося те, про можливість чого я говорив раніше. Савченко підпала під вплив людей, інтереси яких замикаються не в Україні, і активно використовується ними в їх тактичних цілях. Наскільки сама Надія залучена до ситуації, не знаю, але її сестра Віра - дуже щільно. А вже через неї - вихід на Медведчука. І Рубан теж - людина Медведчука. Упевнений, що справі звільнення полонених усе це тільки шкодить", - сказав адвокат.

Як повідомлялося, народний депутат Надія Савченко і керівник громадської організації "Офіцерський корпус" Володимир Рубан 24 лютого їздили до Донецька, щоб, за їх словами, відвідати військовополонених.

Служба безпеки України скасувала дозвіл Рубану на перетин лінії розмежування. 

Повністю інтерв'ю з Марком Фейгіним читайте на сайті Укрінформу. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-