У Мінську проходять засідання трьох підгруп Контактної групи

У Мінську проходять засідання трьох підгруп Контактної групи

Укрінформ
У Мінську проходять засідання трьох підгруп Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі. 

Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ Білорусі у Тwitter.

"У Мінську проходять засідання робочих груп з питань безпеки, політичних, гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи по Україні", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, 1 березня Тристороння контактна група (ТКГ) з врегулювання ситуації на Донбасі проведе засідання у Мінську. Головними темами сьогоднішніх переговорів стануть безпека, припинення вогню та звільнення полонених. Зокрема, українська сторона черговий раз підніме питання доступу місії Червоного Хреста на тимчасово непідконтрольні Києву території.

За останніми даними, бойовики незаконно утримують 109 осіб. Планується, що до процесу звільнення полонених приєднається моніторингова місія ООН з прав людини. Також Україна знову ініціюватиме питання про пошук людей, які безвісти зникли на непідконтрольній території.

Як повідомлялося, 25 лютого відбулася позапланова відеоконференція Тристоронньої контактної групи за участю представників СММ ОБСЄ, СЦКК і представників ОРДЛО. Тоді учасники домовилися про допуск українських ремонтних бригад на Донецьку фільтрувальну станцію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-