Гройсман у п'ятницю обговорить з Юнкером план дій на 2017 рік

Гройсман у п'ятницю обговорить з Юнкером план дій на 2017 рік

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман у п’ятницю у рамках робочого візиту до Брюсселя проведе зустріч з президентом Європейської комісії Жаном-Клодом Юнкером та обговорить подальший розвиток двосторонніх відносин України та ЄС.

Про це глава уряду сказав у прямому включенні «112 Україна» з Брюсселя, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми обговоримо двосторонні відносини, в тому числі спільний план дій, який у нас підписаний щодо відповідних змін, реформи, які необхідно провести, та проговоримо план дій на 2017 рік», - сказав Гройсман.

Він підкреслив, що Україні вкрай необхідно постійно підтримувати діалог з країнами-членами Євросоюзу і шукати спільні точки дотику з ними, які потребують особливої уваги. «Це і економіка. Завтра обговорюватиму питання торговельних преференцій стосовно українських товарів. Ви знаєте, що Єврокомісія направила у парламент відповідні рішення. Ми хочемо, щоб максимально пропозиції України були ухвалені для того, щоб наша пшениця, ячмінь та інша продукція вільно потрапляла на європейський ринок», - наголосив глава уряду.

Крім того, завтра він має намір порушити питання щодо підтримки Європейським Союзом реформ в Україні. «Ми це все будемо завтра обговорювати та ухвалювати конкретні рішення», - запевнив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-