Гройсман каже, що за 10 років Україна підтягне стандарти для вступу в ЄС

Гройсман каже, що за 10 років Україна підтягне стандарти для вступу в ЄС

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман переконаний, що Україна за 10 років відповідатиме стандартам для вступу в Європейський Союз.

Про це він заявив на міжнародній конференції «Заохочення та скерування: перезавантаження українських реформ» у четвер у Брюсселі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Беззаперечно, ми вбачаємо, що настане той час, коли ми подамо заявку на членство в Європейському Союзі. Але ми розуміємо, що нам треба виконати наше домашнє завдання. Я вважаю, що у рамках десяти років – і я це говорив рік тому – це той час, якщо йти швидко і якісно, ми зможемо відповідати стандартам, які можуть дозволяти нам вступати в Євросоюз»,- вважає Гройсман.

При цьому він відзначив, що на цьому шляху треба дуже важко працювати.

«Стратегічно, наш майбутнє є у єдиній, демократичній родині», - наголосив Прем’єр-міністр.

Разом з тим, Гройсман вважає, що не вся дорадчо-консультативна допомога з боку Заходу у питанні проведення реформ є ефективною і корисною для держави.

«Треба зробити аудит усієї експертної допомоги, яку ми маємо з різних країн світу. Я думаю, що тих ресурсів, які наші партнери витрачають, може вистачити для формування якісного плану відновлення, «Маршал-плану» для України», - сказав Гройсман.

Він висловив думку, що міжнародної консультативної допомоги Україні «більше, ніж достатньо».

«Я за аудит і перегляд», - підкреслив український Прем’єр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-