Єгор Соболєв обіцяє показати шахрайську схему в підприємстві Укроборонпрому

Єгор Соболєв обіцяє показати шахрайську схему в підприємстві Укроборонпрому

Укрінформ
Голова антикорупційного комітету ВР Єгор Соболєв повідомив, що робоча група парламенту з перевірки діяльності Укроборонпрому вийшла на шахрайську схему в одному підприємстві. 

Про це він заявив у розмові з кореспондентом Укрінформу. 

"Робоча група запросила в Укроборонпрому інформацію про укладені контракти, які є, отримали частину документації. В одному підприємстві вийшли на величезну шахрайську схему з відмивання грошей - фіктивні контракти. Маємо бухгалтерську документацію, яка це підтверджує, і обробляємо, щоб показати весь ланцюжок", - сказав він. 

Водночас нардеп відмовився вказати назву цього підприємства. 

"Важливо розібратися, про терміни зараз говорити рано, треба вийти на схеми, показати людям і припинити її. Буде парламентська доповідь, зараз назву фірми сказати не можу, це може зашкодити перевірці. Це підприємство, яке є одним із членів концерну "Укроборонпром",- додав Соболєв. 

У грудні 2016 року рішенням Комітету ВР з питань запобігання і протидії корупції була утворена робоча група з перевірки діяльності Укроборонпрому. До її складу увійшло семеро представників антикорупційного комітету та троє нардепів від комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони, а також предстаники  Укроборонпрому. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-