Уряд розгляне постанову про виплату допомоги сім’ям загиблих на Майдані

Уряд розгляне постанову про виплату допомоги сім’ям загиблих на Майдані

Укрінформ
Кабінет Міністрів сьогодні має намір розглянути проект постанови щодо виплати грошової допомоги постраждалим і сім'ям загиблих під час Революції Гідності.

Це питання внесено до порядку денного засідання КМУ, розміщеного на Урядовому порталі. Крім того міністри сьогодні ймовірно схвалять концепцію розвитку Національної гвардії на період до 2020 року.

Зокрема, у документі йдеться про виплату у 2017 році одноразової грошової допомоги членам сімей осіб, смерть яких пов'язана з участю в масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 р. по 21 лютого 2014 p., осіб, яким посмертно присвоєно звання Герой України за громадянську мужність, патріотизм, героїчне відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, самовіддане служіння українському народові, виявлені під час Революції Гідності, та особам, які дістали тяжкі, середньої тяжкості та легкі тілесні ушкодження, побиття, мордування під час участі у цих акціях.

Крім того, запланований розгляд стратегії реформування системи управління державними фінансами на 2017—2021 роки.

Урядовці також планують погодити законопроект про внесення зміни до статті 17 закону "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" щодо врегулювання питання припинення органів, утворених органами влади Автономної Республіки Крим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-