У МЗС прокоментували ратифікацію Нідерландами асоціації Україна-ЄС

У МЗС прокоментували ратифікацію Нідерландами асоціації Україна-ЄС

Укрінформ
Схвалення Сенатом Нідерландів законопроекту про вступ в силу Угоди про асоціацію з Україною довело, що Нідерланди є другом і партнером Києва на шляху до євроінтеграції. 

Про це йдеться в коментарі МЗС України у зв’язку з рішенням Сенату Нідерландів про ратифікацію Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. 

"Переконлива більшість, яка підтримала цей законопроект, вкотре довела – Нідерланди є нашим другом і партнером на шляху до політичної асоціації та економічної інтеграції з Європейським Союзом. Ми вдячні нашим колегам – з Нідерландів та інших країн і інституцій ЄС, які протягом цих півтора років формували міцний фундамент для підтримки Угоди в нідерландському суспільстві та офіційних колах", - наголосили в МЗС.

У зовнішньополітичному відомстві висловили сподівання на швидке завершення усіх необхідних внутрішніх процедур в Нідерландах та швидку ратифікацію Угоди Європейським співтовариством з атомної енергії та Радою ЄС.

"Пам’ятаючи ціну, яку заплатили українці за Угоду про асоціацію, забезпечення її повноцінного вступу в силу є нашим спільним моральним обов’язком. Адже ця Угода є ключовим дороговказом у впровадженні в Україні системних політичних та соціально-економічних реформ на основі найкращих європейських стандартів, спрямованих на підвищення рівня життя українців", - йдеться у коментарі.

Як повідомляв Укрінформ, Нідерланди у вівторок завершили ратифікацію Угоди про асоціацію Україна-ЄС, ставши останньою країною Євросоюзу, яка ратифікувала документ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-