Допомога Україні: Міноборони Канади посилає

Допомога Україні: Міноборони Канади посилає "дуже потужний сигнал" для РФ

Укрінформ
Канада надає усіляку підтримку Україні і готова надалі допомагати їй.

Про це під час засідання федерального парламенту заявив міністр оборони Канади Харджит Саджан, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наш уряд стоїть з Україною пліч-о-пліч. У роботі наших військових стратегів та взагалі зусиллях усього уряду, ми радимося із союзниками з Великої Британії та США, аби бути найефективнішими у нашій допомозі", - сказав Саджан.

Він наголосив, що операція UNIFIER є далеко не єдиною канадською допомогою Україні у її протистоянні з Росією. "Ми дивимося на ширший підхід до допомоги, наприклад операцію REASSSURANCE; канадські підрозділи у Латвії; нашу участь у авіапатрулюванні та військовий фрегат у регіоні. Все це надсилає дуже потужний сигнал Росії", - наголосив глава оборонного відомства Канади.

Як повідомляв Укрінформ, у рамках операції UNIFIER близько 200 канадських військових інструкторів із позаминулого року проводили заняття з українськими військовослужбовцями на Яворівському та Кам’янець-Подільському полігонах. Цього місяця уряд Канади оголосив про своє рішення на два роки, до 31 березня 2019 року продовжити мандат цієї військової тренувальної місії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-