Гройсман закликає депутатів ретельно попрацювати над планом дій уряду до 2020 року

Гройсман закликає депутатів ретельно попрацювати над планом дій уряду до 2020 року

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що уряд вже завершує роботу над середньостроковим планом дій уряду до 2020 року і закликає народних депутатів ретельно попрацювати над цим документом. 

Про це він заявив під час години запитань до уряду у Верховній Раді, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Уряд сьогодні вже завершує роботу, за участю профільних комітетів, у тому числі щодо середньострокового плану дій до 2020 року уряду по розвитку України. Просили би вас дуже ретельно попрацювати над цим документом, оскільки ми будемо виходити найближчим часом на його затвердження. Ми сьогодні обговорюємо його з громадськістю й експертним середовищем, але ваша позиція тут теж дуже важлива... Ми сьогодні повним ходом працюємо над створенням прогнозованості і розуміння того, куди ми з вами йдемо, який маємо отримати результат», - сказав Гройсман.

Він також додав, що уряд зараз працює над бюджетною резолюцією, яка передбачатиме 3-річне бюджетне планування.

«Єдине, що ми б просили, щоб ми трохи змістили терміни подачі такої резолюції, оскільки вона потребує серйозної фундаментальної роботи. Резолюція на 1 рік - термін, передбачений Бюджетним кодексом, а на 3 роки - фундаментальна робота, яку ми вам спільно презентуємо. Від цього буде набагато більше користі для держави», - додав Прем'єр-міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-