Турчинов застерігає від

Турчинов застерігає від "Майдану-3", що може зруйнувати Україну

Укрінформ
Cекретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов вважає, що у разі реалізації в Україні сценарію «Майдан-3» вже через кілька місяців країна може бути остаточно зруйнована.

Про це він сказав під час оперативного збору керівного складу Збройних Сил України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Майдан-3» буде супроводжуватися масовим насильством. Будь-яка створена в його результаті управлінська структура спиратиметься переважно на свої ресурси та не матиме внутрішньої та зовнішньої підтримки, а отже, для свого існування змушена жорстоко порушуватиме демократичні основи. Це вже за кілька місяців призведе до повної дезорганізації держави, руйнації економіки, вибуху злочинності, активізації сепаратистських рухів і в підсумку відкриє шлях до окупації Росією значної території нашої країни», - сказав Турчинов.

Саме на такий результат, припустив секретар РНБО, вочевидь і розраховують окремі пропагандисти цієї ідеї.

Водночас він вважає, що на сьогодні ресурси "косметичних" реформ уже вичерпано, тому або влада має запропонувати нові підходи до розв'язання багатьох проблем в країні, або «Майдан-3» може таки розпочатися.

Єдиною реалістичною альтернативою цьому Турчинов вважає консолідацію народу та влади навколо ідей модернізації держави.剆䕅Ę

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-