Уряд виділив ₴400 мільйонів на відновлення інфраструктури Харківщини

Уряд виділив ₴400 мільйонів на відновлення інфраструктури Харківщини

Укрінформ
Кабінет Міністрів виділив із резервного фонду Державного бюджету 400 мільйонів гривень на відновлення інфраструктури у Харківській області.

Як передає Укрінформ, про це повідомив міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов у Фейсбуці.

"Уряд виділив Харківській області із резервного фонду Держбюджету 400 млн грн на ліквідацію наслідків бойових дій та відновлення інфраструктури", - написав Чернишов.

Він також повідомив, що для ліквідації наслідків ворожих обстрілів області 11 вересня у Харків уже направлені додаткові підрозділи ДСНС, вирішується питання забезпечення міста додатковими генераторами енергії.

"Ця атака росії на об'єкти критичної інфраструктури напередодні початку опалювального сезону підтвердила наміри агресора залишити наших мирних громадян без світла, води та тепла", - наголосив міністр.

Читайте також: Японія може взяти участь у відбудові інфраструктури Харківщини - ОП

Він зазначив, що у Харкові працюватимуть представники Мінрегіону, Міністерства енергетики та ДСНС для координації питання повного відновлення електропостачання міста, оцінки ситуації та додаткових потреб в матеріалах та обладнанні.

Як повідомлялося, внаслідок масованих ударів рф 11 вересня були знеструмлені 40 підстанцій різної напруги; загинули четверо енергетиків. У Харкові росіяни влучили у ТЕЦ-5.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-