Ткаченко закликає вилучити пропагандистські канали рф з європейських платформ

Ткаченко закликає вилучити пропагандистські канали рф з європейських платформ

Укрінформ
Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко закликав Міжнародну федерацію журналістів до посиленої співпраці щодо притягнення до відповідальності російських загарбників.

Про це він повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Звернувся до Міжнародної федерації журналістів, адже кров вбитих в Україні 12 представників ЗМІ на руках російських окупантів... Ми чекаємо від Міжнародної федерації посиленої співпраці на шляху до притягнення до відповідальності російських вбивць», - написав Ткаченко.

Він звернувся до МФЖ з проханням закликати світ виключити канали російської пропаганди з європейських платформ та негайно застосувати санкції до всіх каналів пропаганди держави-агресора; підтримати трансляцію українського об’єднаного телеканалу «#UAразом».

За словами Ткаченка, журналісти зараз працюють в Україні в екстремальних, небезпечних умовах, будучи у повному спорядженні, потрапляючи у засідки та під обстріли на передовій, ризикуючи життям та здоров’ям.

«Вони фіксують унікальні історії, факти, кадри та фото, які не лише розкажуть Україні та світові всю правду про війну, а й стануть незаперечним доказом брехні окупантів та подвигу українських героїв», - зазначив міністр.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну.

Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-