Росіяни зранку випустили по Києву балістику - Ігнат

Росіяни зранку випустили по Києву балістику - Ігнат

Укрінформ
По Києву, за попередньою інформацією, зранку росіяни запустили балістику, але варто почекати офіційного підтвердження.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" повідомив речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає Укрінформ.

«Зранку у Києві пролунали вибухи. Поки що немає інформації від місцевої військової адміністрації та від поліції, де саме. Можливо, є якісь уламки чи якісь пошкодження. Чекаємо оперативної інформації від місцевої влади, але була робота ППО. Вона спрацювала біля Києва. Розуміємо, що по балістиці можуть працювати тільки визначені зенітні ракетні засоби. Очікуємо зараз результатів від повітряного командування «Центр», які цілі були та скільки цілей було уражено», - сказав він.

Читайте також: ППО працювала поблизу Києва, на лівому березі - Кличко

Ігнат також зауважив, що балістичні ракети летять дуже швидко та радіолокаційно не так помітні, як інші види ракет, тому їх можуть не так швидко побачити.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві зранку 11 листопада була оголошена повітряна тривога. Перед цим пролунала низка вибухів.Згодом тривогу у зв'язку з ракетною небезпекою оголосили в Одеській та Київській областях, проте на Одещині за кілька хвилин дали відбій.

Київський міський голова Віталій Кличко повідомив, що спрацювала ППО по балістиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-